Αλλαγές στους σχηματισμούς του ΣΞΑλλαγές στους σχηματισμούς του ΣΞ. Τι ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος
Του Ηλία Προύφα
Αλλαγές στους σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς εξήγγειλε πριν λίγο από τη Λάρισα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Μετά το τέλος της τελετής απονομής πολεμικών σημαιών στις 4 μείζονες διοικήσεις - σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς (1η ΣΤΡΑΤΙΑ EU/OHQ ''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'', ΑΣΔΕΝ ''ΑΙΓΕΑΣ'', Γ'ΣΣ/NRDC-GR ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', Δ'ΣΣ ''ΘΡΑΚΗ''), ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους Δημοσιογράφους, ανακοίνωσε πως επίκεινται αλλαγές στο ΣΞ.Συγκεκριμένα, ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ και θα ανακοινωθούν επίσημα οι νέες αρμοδιότητες των σχηματισμών με κέντρο τη Λάρισα και την 1η Στρατιά.
Δείτε το βίντεο του kranosgr:

https://kranosgr.blogspot.gr/2017/11/blog-post_778.html


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά