Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου παρευρέθη στην εκδήλωση της 124 Π.Β.Ε. στην Τρίπολη
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) Εφ Λγός (ΕΔ) κ.Καρυώτης Γεώργιος ύστερα από πρόσκληση παρευρέθη στην εκδήλωση της 124 Π.Β.Ε. στην Τρίπολη την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Εορτασμού του '' 2017 ως έτος Εθνοφυλακής - Εφεδρείας - Εφέδρου '' , τιμώντας τους στρατευμένους και έφεδρους της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλάμβανε:
α) Αναδρομή στα πρώτα βήματα της Π.Α.
β) Ιστορική ανασκόπηση της εκπαίδευσης και της προσφοράς των στρατευμένων και εφέδρων στην Π.Α.
γ) Μουσικό πρόγραμμα με απόδοση αποσπασμάτων από το λαϊκό ορατόριο του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη “Άξιον Εστί” από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης και την χορωδία “Ορφέας Τρίπολης”.
Στο πλαίσιο ανταλλαγής αναμνηστικών ο Πρόεδρος κ.Καρυώτης Γεώργιος αντάλλαξε αναμνηστική πλακέτα του συλλόγου με τον Διοικητή της 124 Π.Β.Ε. Σμχο (Ι) κ.Μανωλάκη Ανδρέα ο οποίος του απένειμε αναμνηστικό συμμετοχής για την εκδήλωση αυτή.
Ήταν μια εξαιρετική και συγκινητική εκδήλωση .
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν για να πραγματοποιηθεί , συγχαρητήρια στην Διοίκηση της 124 Π.Β.Ε. για την τιμή που μας έκανε και μας προσκάλεσε .
Καλή δύναμη στο έργο σας.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά