Καταγγελίες ότι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δεν δέχθηκε τραυματισμένους αστυνομικούςΚαταγγελίες ότι το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο δεν δέχθηκε αστυνομικούς, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε ατύχημα στον Ασπρόπυργο, προκαλούν προβληματισμό στην Αστυνομία.
Το ατύχημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης επί της οδού Θρασυβούλου, όπου μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συγκρούστηκαν με διερχόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι τέσσερις αστυνομικοί. Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο ένας από αυτούς, ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα στα χέρια και στα πόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήρωμα του ΕΚΑΒ ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι δεν μπορούν να τους μεταφέρουν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο -κατόπιν σχετικής εντολής που έχουν πάρει- και έτσι τους μετέφεραν στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται.
«Εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες θα αναδειχθεί η τραγικότητα ενός συστήματος και μίας εντολής απαγόρευσης απέναντι σε αστυνομικούς-πολεμιστές, που έρχονται αντιμέτωποι με το έγκλημα και πολλές φορές με το θάνατο. Το γεγονός αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι, σε σχέση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και με τον διοικητή του 401. Θα ζητήσουμε εξηγήσεις», λέει στη HuffPost Greece ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλης Ντούμας.

http://www.huffingtonpost.gr/


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά