Συνάντηση για τα ζητήματα των στρατιωτικών της ΠΕ Χανίων


Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας συναντήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοε 2017 με το Διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχο Κοκολάκη Γρηγόριο, σε ένα πολύ καλό, εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα.
Το ΔΣ ενημέρωσε τον κύριο Ταξίαρχο για τον σκοπό, τα μέσα λειτουργίας και τους στόχους του σωματείου.
Επισημάνθηκε η ανάγκη για μια συνεχή και αμφίδρομη επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα μέσα στα όρια που ορίζουν οι Νόμοι και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί, τα προβλήματα των στρατιωτικών που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
zarpanews.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά