Καταγγελία ΠΟΜΕΝΣ για το κοινωνικό επίδομα      Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών(Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) γνωστοποιήθηκε πλήθος ερωτημάτων και παραπόνων από συναδέλφους Στρατιωτικούς για την χορήγηση του κοινωνικού επιδόματος.
     Συγκεκριμένα με την είσοδο στο site προκειμένου να συμπληρωθούν τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου στην αίτηση για την χορήγηση του εν λόγω επιδόματος αυτή απορρίπτεται με την αιτιολογία ότι δεν είναι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ.
     Ερωτάται και καλείτε για εξηγήσεις o Πρόεδρος της Συμβουλευτικής επιτροπής του ΕΦΚΑ και σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας που διορίστηκε παράτυπα από τον Ιανουάριο του 2017, σε τι ενέργειες έχει προβεί έως σήμερα ώστε να αποφευχθεί η σημερινή κατάσταση.
     Κατόπιν αυτού παρακαλούνται άμεσα οι αρμόδιοι φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Εργασίας όπως επιληφθούν του θέματος ώστε να δοθεί η δυνατότητα εμπρόθεσμης υποβολής των αιτήσεων από τους Στρατιωτικούς.
                 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)Λγος (ΠΖ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά