Καμμένος: Ιδού τα έγγραφα της συμφωνίας με Σ. Αραβία
Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και και τις αιτιάσεις για τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία έδωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση επερώτησης 13 βουλευτών της ΝΔ. Κατέθεσε μάλιστα επίσημα έγγραφα επικυρωμένα από το ελληνικό προξενείο στο Ριάντ, που αποδεικνύουν ότι ο φερόμενος ως μεσάζων ενεργούσε ως εκπρόσωπος του σαουδαραβικού κράτους.
"Μια καθόλα νόμιμη διακρατική συμφωνία παρουσιάζεται ως διαφθορά", είπε ο κ. Καμμένος. "Δεν υπάρχει κανείς μεσάζων. Είστε συνηθισμένοι από τις διεφθαρμένες αγορές που κάνατε εσείς. Έγινε μια προσφορά για οπλισμό απαξιωμένο και την αποδεχθήκαμε".
Καταθέτοντας τα έγγραφα εκπροσώπησης, είπε ότι ελέγχθηκαν όλα πριν υπογραφεί η συμφωνία, επιβεβαιώθηκε ότι ο κ. Παπαδόπουλος εκπροσωπούσε τη Σαουδική Αραβία, ελέγχθηκε ακόμη και το ποινικό του μητρώο.
© Sofokleousin.gr Καμμένος: Ιδού τα έγγραφα της συμφωνίας με Σ. Αραβία
Αναφερόμενος στα υποτιθέμενα "απόρρητα έγγραφα" που παρουσίασε ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Ανδρές Λοβέρδος, είπε ότι δεν υπάρχει κάν επίσημο έγγραφο σ' αυτά ούτε κάποια "αναφορά ταξάρχου". Πρόκειται για σειρά μηνυμάτων που υπεκλάπησαν από τον υπολογιστή του ταξίαρχου Παπαδάκη, ο οποίος  ουδέποτε υπέβαλε την αναφορά που επικαλείται ο κ. Λοβέρδος.
"Επί ένα μήνα συζητάμε για μια αναφορά που ο ίδιος ο αναφέρων λέει ότι ΔΕΝ κατέθεσε", είπε ο υπουργός Αμυνας.


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά