Θέλεις να αποκτήσεις ξενόγλωσσο τίτλο; Απο την τσέπη σου θα το πληρώσειςΕνας τίτλος ξένης γλώσσας είναι επιθυμητός αν θέλεις να εμπλουτίσεις το φάκελο σου στις ΕΔ.

Μέχρι τώρα φαίνεται κάποια από τα έξοδα φοίτησης και απόκτησης του τίτλου επιστρέφονταν όμως από δω και πέρα μπρος στις περικοπές των ΕΔ και στην λέξη - εξοικονόμηση- πάνε και αυτά τα λίγα επιστρεφόμενα.

Πλέον θα μειωθούν και σταδιακά  θα καταργηθούν οι αποζημιώσεις που καταβάλλονται για την πληρωμή απόκτησης τίτλων πτυχίων ξένων γλωσσών. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά