Υπογραφή Ειδικού Διακανονισμού μεταξύ ΓΕΕΘΑ και Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης παρέστησαν στην υπογραφή του Ειδικού Διακανονισμού μεταξύ ΓΕΕΘΑ και Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, για τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίων Part-Flight Crew License από τους Ιπτάμενους χειριστές αεροσκαφών και ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον Ειδικό Διακανονισμό υπέγραψαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Διοικητής της ΥΠΑΚωνσταντίνος Λιντζεράκος.

Σκοπός του Ειδικού Διακανονισμού είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων και των διαδικασιών για την αναγνώριση των γνώσεων, της εμπειρίας και των ικανοτήτων των χειριστών αεροσκαφών και ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων  από την ΥΠΑ, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έκδοση και απονομή πτυχίων πολιτικού τύπου βάσει κριτηρίων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά