Έναρξη του Σχολείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας Τακτικού Επιπέδου στις Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) 2017Την 27η Νοεμβρίου 2017 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο το Σχολείο Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας Τακτικού Επιπέδου (Multinational  CIMIC Field Workers Course) στις Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.
  Στο υπόψη σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 32 σπουδαστές. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι είναι εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και ιδιώτες από την Ελλάδα και  το εξωτερικό.
   Παράλληλα το Κέντρο καλωσορίζει τη διάθεση δύο εξειδικευμένων εκπαιδευτών από το JFK Special Warfare Center and School (USA) και από το Multinational CIMIC Group (Motta di Livenza-Italy) και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τα υπόψη Κέντρα για την υποστήριξή τους.
   Κατά τη διάρκειά της εκπαίδευσης, οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν θεωρητικά αντικείμενα, κατά τα οποία θα αναπτυχθούν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν τις Τακτικές-Τεχνικές-Διαδικασίες (ΤΤΡ) καθώς και το δόγμα της πολιτικοστρατιωτικής συνεργασίας. Επιπλέον οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν με εξεταζόμενα αντικείμενα την εδραίωση εμπιστοσύνης σε περιβάλλον πολιτικοστρατιωτικής συνεργασίας, τεχνικές διαπραγμάτευσης και χρήση συνδέσμων.
   Το ΠΚΕΕΥΕ καλωσορίζει τους μαθητές και εύχεται να έχουν μια εποικοδομητική εκπαίδευση.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά