ΕΣΠΕΘ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων που πραγματοποιεί με θεσμικούς παράγοντες του τόπου, είχε την τιμή να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και με επιφανή στελέχη του κόμματος, όπως οι κ.κ. Βορίδης Μαυρουδής (Μάκης), Κεδίκογλου Συμεών (Σίμος), καθώς και με τον Θεσσαλό πολιτευτή και πρώην Βουλευτή Τρικάλων του κόμματος κ. Βλαχογιάννη Ηλία, ο οποίος υπήρξε και παραμένει  σταθερός υποστηρικτής των δράσεων της Ένωσης.  

Οι παραπάνω συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο του Προσυνέδριου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ) που διεξήχθη το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στη Λάρισα σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Imperial». Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Θ με αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ της Ένωσης, ενημερώνοντας επιγραμματικά τον Πρόεδρο και τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των στρατιωτικών, καθώς και για ορισμένα θεμελιώδη ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους. Οι συνομιλίες έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και η ανταλλαγή απόψεων εκτιμάται ότι υπήρξε αμοιβαία επωφελής.

Στον Πρόεδρο της Ν.Δ επιδόθηκε έγγραφο υπόμνημα της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, όπου καταγράφονται συνοπτικά οι κυριότερες διεκδικήσεις του κλάδου μας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια στοχοποιήθηκε όσο κανένας άλλος κλάδος λειτουργών του δημοσίου. Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων, ζητήθηκε από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να γίνει νέα προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία του κόμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο, για τη διεξοδική συζήτηση των θεμάτων αυτών.


Ο Πρόεδρος της Ν.Δ, κατά τη σύντομη, αλλά άκρως εποικοδομητική συνομιλία μας, επεσήμανε με τρόπο εμφατικό ότι κι ο ίδιος επιθυμεί να συζητήσει εκτενέστερα με τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ, καθώς όπως σημείωσε ενδιαφέρεται πραγματικά να ενημερωθεί για τα προβλήματα που ταλανίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ευελπιστώντας ότι αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει το έναυσμα για έναν ειλικρινή διάλογο, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που σταθερά επιδιώκει το κόμμα του οποίου ηγείται με όλη την κοινωνία, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελούν και οι Ε.Δ. 


 Χαιρετίζουμε τη θέση αυτή του Προέδρου της Ν.Δ και προσβλέπουμε σε μελλοντική μας συνάντηση, όπως προαναφέρθηκε, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων και γιατί όχι τη δρομολόγηση επίλυσής τους, στο βαθμό που αυτό θα καταστεί εφικτό. Το γεγονός ότι, οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες που διακατέχουν το στρατιωτικό προσωπικό για τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου, γίνονται κτήμα της ηγεσίας των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, αποτελεί για εμάς εξαιρετική τιμή και συνιστά από μόνο του σημαντική επιτυχία.  
 Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και δυναμισμό την προσπάθεια προάσπισης των  συμφερόντων των συναδέλφων, με αταλάντευτη πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε… 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-  Πρόεδρος   Στέφανος Κουκουράβας 6983531360
-Ο-  Γεν. Γραμματέας   Νικόλαος Γκαμπλιάς 6937024917,  *7024917

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά