Λάρισα: Kάλαντα και ευχές στο ΔημαρχείοΚάλαντα και ευχές άκουσαν την Παρασκευή, ο δήμαρχος Λαρισαίων, τα στελέχη της δημοτικής αρχής και οι εργαζόμενοι στο δημαρχείο.
Eιδικότερα, επίσκεψη για ευχές πραγματοποίησαν ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικ. Παπαδόπουλος και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας.
Επίσης, πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ακούστηκαν από την Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, την μπάντα του Στρατού, ομάδα στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, το 1ο Σώμα Προσκόπων Λάρισας.


http://tinealarissa.gr/index.php/2017/12/29/kalanta-ke-efches-sto-dimarchio/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά