Ο εμπαιγμος για το θεμα των διπλων εισφορων συνεχιζεται!!



Δεν μπορει,καποιος μας κανει πλακα.Σημερα λαβαμε την παρακατω επιστολη απο το Υπουργειο Εργασιας Κοιν.Ασφαλισης και Αλληλεγγύης στο οποιο ειχαμε απευθυνθει μετα απο εγγραφο του Υπ.Οικονομικων στο οποιο ειχαμε αποτανθεί και το οποιο μας ειχε πει οτι αρμοδιο ειναι το Υπουργειο  Eργασιας Κοιν.Ασφαλισης και Αλληλεγγύης πλεον.
Ε λοιπον η πλακα συνεχιζεται και το Υπουργειο Εργασιας μας λεει οτι αρμοδιο ειναι το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας(Καμια σχεση!!Η εγγυκλιος να πανε οι διπλες εισφορες απο το ΙΚΑ ΕΤΑΜ στα Μετοχικα Ταμεια ήταν του Υπ.Οικονομικων!!)
Βλεπουμε μετά  το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας να μας παραπεμπει στο Υπουργειο Τουρισμου και η ζωη συνεχιζεται εις βαρρος των ΕΜΘ και των διπλων εισφορων μας!!!



Το εγγραφο απο το Υπουργειο Υπουργειο Εργασιας Κοιν.Ασφαλισης και Αλληλεγγύης




και το εγγραφο που το Υπουργειο Οικονομικων που μας ελεγε οτι αρμοδιο ειναι το Υπ.Εργασιας Κοιν.Ασφαλισης Αλληλεγγύης


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά