Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Τα πάντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εμπαιγμος για το θεμα των διπλων εισφορων συνεχιζεται!!



Δεν μπορει,καποιος μας κανει πλακα.Σημερα λαβαμε την παρακατω επιστολη απο το Υπουργειο Εργασιας Κοιν.Ασφαλισης και Αλληλεγγύης στο οποιο ειχαμε απευθυνθει μετα απο εγγραφο του Υπ.Οικονομικων στο οποιο ειχαμε αποτανθεί και το οποιο μας ειχε πει οτι αρμοδιο ειναι το Υπουργειο  Eργασιας Κοιν.Ασφαλισης και Αλληλεγγύης πλεον.
Ε λοιπον η πλακα συνεχιζεται και το Υπουργειο Εργασιας μας λεει οτι αρμοδιο ειναι το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας(Καμια σχεση!!Η εγγυκλιος να πανε οι διπλες εισφορες απο το ΙΚΑ ΕΤΑΜ στα Μετοχικα Ταμεια ήταν του Υπ.Οικονομικων!!)
Βλεπουμε μετά  το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας να μας παραπεμπει στο Υπουργειο Τουρισμου και η ζωη συνεχιζεται εις βαρρος των ΕΜΘ και των διπλων εισφορων μας!!!



Το εγγραφο απο το Υπουργειο Υπουργειο Εργασιας Κοιν.Ασφαλισης και Αλληλεγγύης




και το εγγραφο που το Υπουργειο Οικονομικων που μας ελεγε οτι αρμοδιο ειναι το Υπ.Εργασιας Κοιν.Ασφαλισης Αλληλεγγύης


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 $type={blogger} :

Δημοσίευση σχολίου