Tα κάλαντα στο Δήμαρχο Ξάνθης

Τα πατροπαράδοτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα τραγούδησαν στο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, η μπάντα του Δ’ Σώματος Στρατού, η IV ΤΑΞΥΠ και η XXV Ταξιαρχία, το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, μαθητές, οι εργαζόμενοι στο Δήμο και φορείς.
Τον Δήμαρχο Ξάνθης επίσης επισκέφθηκαν για τα κάλαντα των Χριστουγέννων τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων και του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ξάνθης και πολλά παιδιά της πόλης μας, ανταλλάσσοντας ευχές.
Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε όλους ξεχωριστά για την αγάπη και τις ευχές τους και ευχήθηκε με την σειρά του υγεία, αγάπη, ομοψυχία, δημιουργικότητα και κάθε χαρά στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές τους.
Η  Γέννηση του Θεανθρώπου και  η Νέα Χρονιά να φέρουν μαζί τους, μια ελπιδοφόρα προοπτική για όλους και ιδιαίτερα για τη νεολαία μας, περισσότερη ανθρωπιά και να χαρίσουν σε όλο τον κόσμο υγεία, ελπίδα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
https://xanthi2.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά