ΓΕΣ: Μεθοριακά φυλάκια θα επανδρώνονται από ΕθνοφύλακεςΤην απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη συνολική υποστήριξη του θεσμού της εφεδρείας που θα αναλάβει καθήκοντα, εξήγγειλε στη χθεσινή ενημέρωση των στρατιωτικών συντακτών, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Αποκαλώντας τον θεσμό ως βασικό πυλώνα άμυνας και αποτροπής, ο αρχηγός ΓΕΣ ενέταξε στα καθήκοντα που θα κληθούν να αναλάβουν οι Εθνοφύλακες, την επάνδρωση μεθοριακών φυλακίων της ζώνης ευθύνης των μονάδων τους, κάτι το οποίο οι ίδιοι οι Εθνοφύλακες αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, θεωρώντας το ξεχωριστή τιμή.

Την ηγεσία του ΓΕΣ την έχει εντυπωσιάσει η ανιδιοτελής διάθεση των εθνοφυλάκων να προσφέρουν στην πατρίδα, καθώς σημειώνεται μεγάλη προσέλευση σε όλη την Ελλάδα, όπως απέδειξε η τελετή λήξης του 2017, του έτους εφέδρων και εθνοφυλάκων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες.
πηγη newsone.gr
http://www.epirus-tv-news.gr/


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά