Με F16 προσγειώθηκε στην Λάρισα ο Αγιος Βασίλης

Με F 16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, έφτασε στη Λάρισα και προσγειώθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης ο Αγιος Βασίλης.
Όπως ο ίδιος ο αγαπημένος Αγιος των παιδιών, εξήγησε στους δημοσιογράφους, «ο Ρούντολφ το ελαφάκι, φέτος πήρε πολλά κιλά και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο ταξίδι από το Βόρειο Πόλο στην Λάρισα και έτσι φρόντισε η Πολεμική Αεροπορία και το ταξίδι έγινε με το F 16»
Στην πίστα της 110 Πτέρυγας Μάχης, τον Αγιο Βασίλη περίμεναν με ενθουσιασμό παιδιά του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, οικογενειών που στηρίζονται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λαρισαίων, αλλά παιδιά νηπιακής ηλικίας που φιλοξενούνται στην δομη φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο.
Η όμορφη αυτή δράση, που γίνεται στην Λάρισα την τελευταία τριετία, διοργανώθηκε από τη διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.
Ευχές για όμορφη και δημιουργική χρονιά, εστιάζοντας παράλληλα στην στενή σχέση και συνεργασία 110 Π.Μ και Δήμου Λαρισαίων, επεσήμαναν ο διοικητής της 110 Π.Μ Σμήναρχος (Ι) Απόστολος Χόρτης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννης.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά