Η ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωποΠραγματοποιεί bazaar υπέρ του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» την Πέμπτη στη ΛΑΦ Κομοτηνής

Ανοικτό για το κοινό, Φιλανθρωπικό «BAZAAR» θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 η ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το bazaar θα διατεθούν υπέρ του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Δοθείσης ευκαιρίας να σημειωθεί πως ο στρατιωτικός σχηματισμός της περιοχής μας σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να αποδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο. Στο πλαίσιο αυτό το περασμένο Σάββατο παρατέθηκε γεύμα αγάπης από την ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής με τη συμμετοχή και της Στρατιωτικής Μουσικής της Ταξιαρχίας. Στο γεύμα παρακάθισαν 80 περίπου συμπολίτες μας, ενώ παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι τοπικών αρχών καθώς και στελέχη της Αντικαρκινικής Εταιρείας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Δύναμη Ψυχής». 
 http://www.paratiritis-news.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά