Κάλαντα από το ΚΕΝ και Φιλαρμονική «Σκουφάς»

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Χρ.  Τσιρογιάννη –  Κάλαντα από το ΚΕΝ και Φιλαρμονική  «Σκουφάς»
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Αρτινούς και τις Αρτινές Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία, πρόοδο, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία.
Το 2018 αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έτος για το Δήμο μας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός σε όλους τους τομείς.
Και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά πάνω στους βασικούς άξονες τους οποίους εξ’ αρχής έχουμε θέσει:
Τα αναπτυξιακά έργα και την καθημερινότητα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας και θα βελτιώσουν τις υποδομές προς όφελος των συμπολιτών.
Την τουριστική ανάπτυξη και τον πρωτογενή τομέα, όπου έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολλά, σημαντικά και στοχευμένα βήματα για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Τη νέα χρονιά συνεχίζουμε και εντείνουμε ανάλογες δράσεις, με στόχο να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και η Άρτα να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη.
Τέλος, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μέσα από συνεχείς δράσεις που υλοποιούμε.
Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Σήμερα το πρωί τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στο Δημαρχείο στρατιώτες από το ΚΕΝ Άρτας και η Φιλαρμονική του Συλλόγου «Σκουφάς».


http://e-maistros.gr0
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά