Συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε στρατιωτικό όπλο από την ΚάλυμνοΣυνελήφθη ο δράστης που έκλεψε πριν από ένα μήνα ένα G-3 από το σπίτι εθνοφύλακα στην Κάλυμνο. Η υπόθεση είχε προκαλέσει αναστάτωσης στις τάξεις του τάγματος εθνοφυλακής.  Από την πρώτη στιγμή στήθηκε ένα τρίγωνο άμεσης και συνεχούς επικοινωνίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας των αρμόδιων Διεθύνσεων και Τμημάτων του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του τοπικού Τάγματος Εθνοφυλακής. 

Η μεθοδική δουλειά της Ελληνικής Αστυνομίας και η αγαστή συνεργασία με τη Διεύθυνση Εθνοφυλακής αλλά και των υπολοίπων υπηρεσιών του ΓΕΣ, που είχαν γνώση ή έλαβαν μέρος στις έρευνες απέφερε καρπούς πριν από μερικά 24ωρα.  Το όπλο βρέθηκε στην κατοχή ενός ατόμου που ανακρίνεται από τις αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί ο σκοπός της κλοπής που φέρεται να διέπραξε.

Το G-3 έχει επιστρέψει στη διάθεση του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλολίμνου και φυσικά του εκάστοτε κατόχου του. Το περιστατικό φυσικά λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και όλα τα δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο και εσωτερικής αξιολόγησης από πλευράς του ΓΕΣ. Είναι αλλωστε σαφής η βούληση όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας η ενίσχυση της εθνοφυλακής και πρώτιστο μέλημα είναι η εξάλειψη φαινομένων που τη βλάπτουν.

πηγή: onalert.gr


Πηγή : Συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε στρατιωτικό όπλο από την Κάλυμνο | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/380904/synelhfthh-o-drasths-poy-eklepse-stratiwtiko-oplo-apo-thn-kalymno#ixzz52OJZJSbd
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά