Ανταλλαγή Ευχών Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Προσωπικό των ΕΔ για τις Εορτές Χριστουγέννων και Νέου Έτους




Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συνοδευόμενος κατά περίπτωση από τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, επισκέφθηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), όπου, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των εν λόγω νοσοκομείων, τους νοσηλευόμενους και τους οικείους τους.
Επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, αντάλλαξε ευχές μέσω τηλεδιάσκεψης, με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί:





  • Σε Επιτηρητικά Φυλάκια Στρατού Ξηράς, Έβρου και Χίου.
  • Στην Πυραυλάκατο Κρυσταλλίδης, εν πλω στην περιοχή ανατολικά Κύπρου.
  • Στο κλιμάκιο αεροσκαφών επιφυλακής της 133 Σμηναρχίας Μάχης, στο Καστέλι Κρήτης

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά