Χανιά | Στην Αντιπεριφέρεια οι μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού

BANTA-ANTIPERIFEREIA

Τις μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (V Μεραρχίας Κρητών), υποδέχτηκε σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
ANTI3
ANTI2
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της Αντιπεριφέρεια Χανίων, «οι μπάντες ερμήνευσαν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και άλλες εορταστικές μελωδίες. Ο κ. Βουλγαράκης ευχήθηκε στους μουσικούς ένα ευτυχισμένο Νέο Έτος 2018, με υγεία και περισσότερες φωτεινές μέρες, και τους ευχαρίστησε για την ουσιαστική συμβολή τους, για άλλη μια φορά, στο εορταστικό κλίμα των ημερών.
ANTI4
ANTI1
Χθες, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, πραγματοποιήθηκε η τελευταία του έτους 2017 διανομή τροφίμων από τις υπηρεσίες της Π.Ε. Χανίων στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας κι Αποκορώνου».
http://hania.news

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά