Πολεμικό Ναυτικό: Συνεργασία με MTIS για υποστήριξη των πυραυλακάτων τύπου ΡΟΥΣΣΕΝ

 Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και της εταιρείας MTIS για την υποστήριξηπλοίων του στόλουυπέγραψαν ο διευθυντής του Δ' Κλάδου ΓΕΝ, αρχιπλοίαρχος (Μ) Χρήστος Σκεπαρνάκος, κι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ιωακείμ Τσάνης, παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ, αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη. 

Πολεμικό Ναυτικό: Συνεργασία με MTIS για υποστήριξη των πυραυλακάτων τύπου ΡΟΥΣΣΕΝ
© naftemporiki.grΠολεμικό Ναυτικό: Συνεργασία με MTIS για υποστήριξη των πυραυλακάτων τύπου ΡΟΥΣΣΕΝ

 Aντικείμενο του μνημονίου είναι η άνευ κόστους εγκατάσταση σε ΤΠΚ (πυραυλακάτους) τύπου ΡΟΥΣΣΕΝ της ψηφιακής πλατφόρμας i-Platform, η οποία παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής αξιόπιστων συμπερασμάτων σχετικά με τη λειτουργική κατάσταση της πλατφόρμας και της κατανάλωσης καυσίμων, καθώς και εκτίμηση/πρόβλεψη πιθανών επερχόμενων βλαβών. 

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά