Αποστολή Ειδών Πρώτης Ανάγκης σε Πυρόπληκτους στην Ανατολική Αττική

 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

1. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε την συλλογή και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο το κοινωνικό ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη για τους συνάνθρωπους μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

2. Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν από τα μέλη μας, επίσης, από τους Αντιπροσώπους και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

3. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε την μεταφορική εταιρεία ΜΕΤ-ΡΟ για την δωρεά αποστολή όλων των χαρτοκιβωτίων που συγκεντρώθηκαν, στο σημείο συγκέντρωσης του Δήμου Παλλήνης.

 

 

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                   

Ο                                                Ο

          Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

  Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

Επχιας (ΠΖ)                                Ανθστης (Ο)

Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225

 

 

 

 

 

 

 

 

 Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά