Θάνατος ναυτικής δοκίμου: Με πυρετό άλλοι δύο συμφοιτητές της
Φωτογραφία: EUROKINISSI


Συναγερμός σήμανε στο πλοίο (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο οποίο εκπαιδεύονταν η 19χρονη Ναυτική Δόκιμος που έχασε τη ζωή της, καθώς άλλοι δύο συμφοιτητές της εμφάνισαν πυρετό.


Θρήνο έχει προκαλέσει στο Πολεμικό Ναυτικό, ο θάνατος της 19χρονης πρωτοετούς Ναυτικής Δοκίμου που έχασε τη ζωή της αφού ανέβασε υψηλό πυρετό ενώ επέβαινε στο πλοίο γενικής υποστήριξης στο πλαίσιο του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί, όμως στο πλοίο σήμανε συναγερμός όταν άλλοι δύο σπουδαστές παρουσίασαν πυρετό. Σύμφωνα πάντως με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, τα δύο συμβάντα δεν έχουν καμία σχέση καθώς οι σπουδαστές φέρονται να έχουν πάθει τροφική δηλητηρίαση.


Η άτυχη Ναυτική Δόκιμος που αφού παρουσίασε πυρετό, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολι της Ιταλίας, παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη σε ΜΕΘ, ενώ έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Πέμπτης.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά