Συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό Επιλοχία ΤΧ

 


PENTHOS

 

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ

          Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου ΕΠΟΠ Επχια (ΤΧ) Βασιλείου Βουτσελά.

          Ο Αγαπητός Βασίλης, ο Άξιος Συνάδελφος, το παιδί με το μόνιμο χαμόγελο, σήμερα μας άφησε για πάντα. Πάλεψε σαν παλικάρι για πάνω από ένα μήνα, μετά το τροχαίο δυστύχημα που του συνέβη, αλλά δυστυχώς σήμερα το χαμόγελο αυτό έσβησε για πάντα βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, φίλους, συναδέλφους και όλη την πόλη της Καρδίτσας όπου κατοικούσε εν ζωή.

          Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας

-Ο-

Πρόεδρος

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

Χρήστος Καρανάσιος

Ανθστης (ΤΧ)

6932220880

Κωνσταντίνος Γώγος

Ανθστης (ΤΧ)

6936834910

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά