Αύριο η κηδεία της Θάλειας παρουσία του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού
Βουβή και με πόνο η Λάρισα θα υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα τη σωρό της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία έχασε τη ζωή της σε εκπαιδευτικό ταξίδι του Πολεμικού Ναυτικού στην Τυνησία.

Η σωρός της άτυχης 19χρονης μεταφέρεται με στρατιωτικό αεροπλάνο από τη Νάπολη της Ιταλίας, εκεί όπου διενεργήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να ριχθεί φως στα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό της και μετά από επιθυμία της οικογένειάς της θα μεταφερθεί για λίγη ώρα και στο πατρικό της σπίτι στον Πέρα Μαχαλά.

Η κηδεία της 19χρονης Θάλειας θα τελεστεί αύριο στις 13:30 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, παρουσία του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά