Διαμεταφορά στρατιωτικού υλικού και σιτηρών στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

  Από Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης, παράλληλα με τις συνεχείς φορτώσεις σιτηρών, πρόκειται να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα τρεις ανεξάρτητες επιχειρήσεις διαμεταφοράς στρατιωτικού υλικού με την προσθήκη των Ιταλικών Ενόπλων Δυνάμεων (Esercito Italiano)!

“Μία ακόμη σύμμαχος χώρα του NATO επιλέγει τον εξειδικευμένο σε militarylogistics λιμένα της Αλεξανδρούπολης” σημειώνει ο κ. Χατζημιχαήλ.

Για τις επιχειρήσεις μεταφοράς που ξεκινούν σήμερα πραγματοποιήθηκε χθες briefing στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τα σώματα ασφαλείας. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά