Ξάνθη: Στρατιωτικός επεσε από μεγάλο ύψος ενώ έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς

 

Ο στρατιωτικός που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης με σοβαρά τραύματα σε κρανίο και σπονδυλική στήλη.


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας στρατιωτικός ηλικίας 41 ετών, ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος στο βουνό Τοξότες στην Ξάνθη, ενώ έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς.Το ατύχημα σημειώθηκε στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης.


Ο στρατιωτικός που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης με σοβαρά τραύματα σε κρανίο και σπονδυλική στήλη. Μάλιστα αργά το απόγευμα αποφασίστηκε η μεταφορά του στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Ο στρατιωτικός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Πηγή: https://www.voria.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά