Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πανθυρεατικού Α.Ο.













Παρά την έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Πέμπτης, 25/08, πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πανθυρεατικού Α.Ο.

Σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Αρκαδίας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους κατάφεραν να παρευρεθούν.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα προς τιμήν της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων με σκορ 0-3.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Iωάννης Τουρούτσικας, Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης και Ψύλλας Παναγιώτης.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τις δυο ομάδες που παρά την βροχή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για καλό σκοπό. Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν έδωσαν τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να παρευρεθεί να δει από κοντά τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων και να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου. Για αυτόν τον λόγο ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο έτος. Σε τέτοιες σημαντικές και ανιδιοτελείς πράξεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα στέκεται πάντοτε αρωγός».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά