Πολεμικό Ναυτικό: Σπαραγμός στη Λάρισα – Έφτασε η σορός της άτυχης Θάλειας – Την Πέμπτη η κηδεία

 

Πολεμικό Ναυτικό: Σπαραγμός στη Λάρισα – Έφτασε η σορός της άτυχης Θάλειας – Την Πέμπτη η κηδεία
larissanet.gr

Μία από τις τελευταίες πράξεις του δράματος που έχει βυθίσει στα μαύρα τη Λάρισα παίχτηκε λίγο μετά τις 4.00 σήμερα το απόγευμα.


Η σορός της άτυχης 19χρονης ναυτικής δοκίμου, Θάλειας, έφτασε στην πόλη της με το C-27 από την Ιταλία.

Σύμφωνα με το larissanet.gr η σορός της άτυχης κοπέλας κατευθύνθηκε στην οικία της στη συνοικία Παπασταύρου.

Το τελευταίο «αντίο» στην Θάλεια Κορδαμπάλου θα πουν αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και η τοπική κοινωνία με την κηδεία να τελείται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Στη Λάρισα η σορός της άτυχης Θάλειας

Στην πόλη θα φτάσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Παράλληλα, στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

Αναπάντητα ερωτήματα

Οι συγγενείς της, συντετριμμένοι, αναζητούν απαντήσεις. Η 19χρονη παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στην εντατική του νοσοκομείου στη Νάπολη. Η δασκάλα της θυμάται, πόσο χαρούμενη ήταν η Θάλεια πέρυσι, τέτοια εποχή, όταν έμαθε ότι κατάφερε να περάσει στη Σχολή που τόσο επιθυμούσε.

«Όλοι θα είμαστε εκεί. Όλη η γειτονιά θα είναι. Να ξεκινήσουμε από τους συγγενείς, από τους φίλους, από το σχολείο. Πέρυσι τρώγαμε γλυκά γιατί ήταν χαρούμενη που είχε περάσει και φέτος θα πάμε στην κηδεία της» είπε η δασκάλα παραδοσιακών χορών της δοκίμου.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει το τριήμερο 18-21 Αυγούστου όπου το πλοίο στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, είχε δέσει στην Τυνησία. Ερευνάται αν στη διάρκεια κάποιας εξόδου εκείνες τις ημέρες, η Θάλεια έφαγε ή ήπιε κάτι που να της προκάλεσε δηλητηρίαση. Λίγες ημέρες πριν, η 19χρονη είχε νοσήσει εν πλω από κορωνοϊό, το είχε ξεπεράσει, ωστόσο εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο οργανισμός της να ήταν ήδη εξασθενημένος και η όποια λοίμωξη ή δηλητηρίαση, να προκάλεσε τη βαριά νόσησή της που οδήγησε στον θάνατο.


Πολεμικό Ναυτικό: Σπαραγμός στη Λάρισα – Έφτασε η σορός της άτυχης Θάλειας – Την Πέμπτη η κηδεία - Newsbomb - Ειδησεις - News

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά