Στρατιωτικός ιατρός Καρδιολόγος τοποθετείται για ένα μήνα στο Νοσοκομείο Καλύμνου

 Αξιωματικός (ΥΙ) Στρατιωτικός ιατρός (βαθμός λοχαγού) ειδικότητας Καρδιολόγου , με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου διατίθεται  για ένα μήνα στο Νοσοκομείο Καλύμνου για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του . Η διάθεση του στο Νοσοκομείο Καλύμνου,  ξεκινά από αύριο Τετάρτη 17 Αυγούστου  2022 και για 30 ημέρες. Ο εν λόγω ιατρός υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της Ρόδου.

Από το Δήμο Καλυμνίων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ήδη από τη 2η ΥΠΕ έχει εγκριθεί επίσης η απόσπαση 2 ιατρών Καρδιολόγων από Νοσοκομεία των Αθηνών που θα καλύψουν τις εφημερίες από 22-31 Αυγούστου 2022. Επίσης τυχόν επιπρόσθετες εφημερίες θα καλυφθούν από 2 ιδιώτες Ιατρούς της Καλύμνου.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η πρόσληψη 2 μονίμων Ιατρών Καρδιολόγων, για την κάλυψη αντίστοιχων κενών θέσεων, μετά τη μετάθεση του Μανώλη Τσικούρη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, μετά 28 χρόνια παρουσίας στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Στρατιωτικός ιατρός Καρδιολόγος τοποθετείται για ένα μήνα στο Νοσοκομείο Καλύμνου - vimatisko.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά