Τρίπολη: Λαμπρός ο φετινός εορτασμός του Αγίου Κοσμά στον Στρατιωτικό Ναό (φωτ,βιντ)

 

Με λαμπρότητα και με ιδιαίτερη συγκίνηση εορτάστηκε φέτος η μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον ομώνυμο Στρατιωτικό Ναό απέναντι απο το 11ο ΣΠ στην  Τρίπολη.

Μετά τα 3 χρόνια πανδημίας πλήθος κόσμου ακολούθησε την λιτανεία της Ιεράς εικονας χθές το βράδυ η οποία πραγματοποιήθηκε μετά τον πανηγυρικό εσπερινό μετ αρτοκλασίας στο στρατόπεδο ¨Θεόδωρος Κολοκοτρώνης¨

Συνοδεία στρατιωτικής μπάντας και αγήματος και με φως μόνο τα κεριά η ατμόσφαιρά ήταν ιδιαίτερη πράγμα που εντυπωσίασε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί .

Τον εσπερινό και την λιτανεία παρακολούθησαν ο Διοικητής ΔΙΚΕ Δημήτριος Σκουφίδης , ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, ο Διοικητής του Παναρκαδικού νοσοκομείου  , εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας κ.α.



















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά