Θα γίνει η νύχτα... μέρα στον Έβρο

Μεγάλη στρατιωτική άσκηση ετοιμάζει το ΓΕΕΘΑ στον Έβρο. Προγραμματίζεται να γίνει το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου και θα γίνει η νύχτα, μέρα.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, από ότι μαθαίνουμε, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την άσκηση αυτή και ασχολείται συνεχώς με το σχεδιασμό της.

Να σημειωθεί ότι οι νυχτερινές ασκήσεις και ιδιαίτερα οι βολές έχουν μεγάλο δείκτη δυσκολίας.

Και το θέμα δεν είναι να πατηθεί η σκανδάλη και η βολή να γίνει στο... «γάμο του καραγκιόζη». Πολλοί θα κριθούν και έρχονται και οι κρίσεις των αξιωματικών. Όπως είναι αναμενόμενο όλοι έχουν μια κάποια ανησυχία.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι αυτή τη νυχτερινή  άσκηση θα την παρακολουθήσει και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος.

Οι βολές θα γίνουν από πολλά οπλικά συστήματα και τα αποτελέσματα τους, θα μπουν στο μικροσκόπιο του ΓΕΕΘΑ προκειμένου να διορθωθεί η εκπαίδευση όπου και εάν παρατηρηθεί υστέρηση.


Γ.Κοκ.

http://newpost.gr/post/292139/tha-ginei-h-nyxta-mera-ston-ebro#ixzz2k4PwIY00
http://www.greekalert.com/2013/11/blog-post_6380.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά