ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ?

Της Βάλιας Αμπατζή

Μέσα από πολλές συζητήσεις διαπίστωσα ότι το θέμα των μορίων για την ποθητή μετάθεση "μπάζει".

Και μου δημιουργήθηκαν απορίες όπως πως είναι δυνατόν να έχεις μόρια αλλά να μη σου δίνουν μετάθεση γιατι δεν υπάρχει θέση παρα μόνο σε νησί και να σε ξεχνανε σε παραμεθόριο, να σου κάνει προσπέραση άλλος από τη δυσμενή μετάθεση που ήσουν για αρκετά χρόνια να παίρνεις μετάθεση πάλι σε δυσμενή.

Πως μαζεύεις μόρια και όντως προστίθονται ή τελικά τα μόρια είναι για να μπερδέψουν περισσότερο;

Δηλώνεις τρείς φρουρές προτίμησης και από αυτές δεν πας σε καμία, αν και έχεις τα μόρια, γιατί δεν υπάρχει κενή θέση όπως λένε στην απάντηση παρα μόνο σε ακριτικό νησί.

Εκεί που κάποτε έπρεπε να κάνεις π.χ. 6 χρόνια Έβρο έρχονται τα μόρια και αν δεν τα έχεις κάτσε και 10 χρόνια και αν.

Και τελικά άντε και είσαι 10 χρόνια στον Έβρο δεν θα έπρεπε να πηγαίνεις στον τόπο συμφερόντων χωρίς να πιάνονται τα μόρια? Και το τραγικό πιο είναι να παίρνεις μετάθεση και να σε στέλνουν πάλι σε παραμεθόριο.

Άλλο  ένα θέμα που με έχει απασχολήσει είναι η συνυπηρέτηση που έχω ξαναγράψει αλλά και η μετάθεση όταν είσαι διαζευγμένος και θέλεις ωστόσο να βλέπεις το παιδί σου και με απόφαση δικαστηρίου.

Το στάνταρ είναι ότι το σύστημα θέλει ακόμα δουλειά και με γνώσεις και όχι με αποφάσεις του ποδαριού.

Αν και από ότι έχω συμπεράνει τελικά τα μόρια είναι για τα μάτια και μόνο!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά