Καφέ σε τιμές… Κολωνακίου πληρώνουν οι φαντάροι στο καψιμί

Στα 1,80 ευρώ ανέρχεται η τιμή του φρέντο καπουτσίνο όχι σε κάποιο μαγαζί του Κολωνακίου αλλά στο.... καψιμί του στρατοπέδου της Θήβας.
 Η ιδιωτικοποίηση των καψιμί (Κ.Ψ.Μ. ή κατά την στρατιωτική ορολογία Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας)  των στρατοπέδων ξεκίνησε από τον Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Θήβας. Μετά την ανάληψη της διαχείρισης του καψιμί από ιδιώτη οι φαντάροι είδαν τις τιμές να έχουν τετραπλασσιαστεί. Ετσι πλέον για να αγοράσει κάποιος ένα κρουασάν, από 30 λεπτά που πλήρωνε μέχρι σήμερα, τώρα θα το πληρώνει 1,20 ευρώ!
Όπως καταγγέλλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» μετά την ιδιωτικοποίηση του καψιμί στο κέντρο εκπαίδευσης πυροβολικού στη Θήβα οι τιμές που ισχύουν είναι:
-  Φραπέ μικρός 1 ευρώ, μεγάλος 1.40 ευρώ!
  Φρέντο 1,50 ευρώ, φρέντο καπουτσίνο 1,80! Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του καφέ πριν την ιδιωτικοποίηση ήταν γύρω στα 30 λεπτά.
 - Επιπλέον το νερό έχει 35 λεπτά από 20 λεπτά (κανονικά θα έπρεπε να είναι δωρεάν με το φρέντο καπουτσίνο) και το κρουασάν πωλείται προς 1.20 από 30 λεπτά που είχε προ ιδιωτικοποίησης!
- Επίσης το χαρτί τη τουαλέτας έχει 80 λεπτά (και πρέπει να το αγοράσεις αφού πλέον δεν το παρέχει ο στρατός).
Αυτό σημαίνει ότι το ημερήσιο κόστος αγοράς προϊόντων από το καψιμί για έναν φαντάρο κυμαίνεται στα 5-10 ευρώ ημερησίως!

http://www.fpress.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά