ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!

21 Νοέμβρη σήμερα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία γιορτάστηκε μεγαλόπρεπα από τους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς σε όλη την χώρα.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και στην πόλη του Μωριά, την Τρίπολη!

Στις 10.30 πμ άρχισε η δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Βασιλείου, έπειτα με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων και τέλος με μια δεξιωση - καφέ στην ΛΑΦ Τριπόλεως.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Διοικητής της IV Μεραρχίας ΠΖ Σ. Χατζημιχαηλίδης, ο Υποδιοικητής της 124 ΠΒΕ κ. Χατζής , ο Διοικητής του 11ου ΣΠ κ. Αργυρόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής ΠΥ κ. Γιόβας, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αρκαδίας Κ. Χρονόπουλος και άλλοι αξιωματικοί εα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Ρουμελιώτης, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γ. Σμυρνιώτης, Αντιδήμαρχοι Κουκάκης, Σαββάκης και Κοσκινάς, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Μισθος και ο Διευθυντής της Αθμιας Εκπαίδευσης. Την ημέρα λάμπρυναν με την παρουσία τους οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί μας.

Τιμές απέδωσε το άγημα της αεροπορίας και η Στρατιωτική Μουσική της IV Μεραρχίας ΠΖ.

Ο  Διοικητής της IV Μεεραρχίας ΠΖ Σ. Χατζημιχαηλίδης είπε "Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλα τα στελέχη στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και να μη ξεχνάμε τους θανόντες συναδέλφους"

Ο Δήμαρχος Τρίπολης είπε : "Σήμερα γιορτάζουν οι ΕΔ της χώρας και η Τρίπολη σαν μια πόλη σύμβολο στον αγώνα για την εθνική αναγέννηση γιορτάζει μαζί με τις ΕΔ"











 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά