Επίσκεψη ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ, προσκεκλημένος των Πανεπιστημίων Tufts (Έδρα Κωνσταντίνου Καραμανλή) και Harvard‏


 

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, προσκεκλημένος του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».

 

 

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, ο κ. Αβραμόπουλος θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Έδρα Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Κωνσταντίνου Καραμανλή της Σχολής Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, με θέμα «Ο νέος γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας».

 

 

Εξάλλου, προσκεκλημένος σε πρόγευμα από το European Club του Harvard Kennedy School την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα μιλήσει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου, με θέμα τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και την πορεία της Ευρώπης προς την έξοδο από την οικονομική κρίση.

 

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας και με αντιπροσωπεία του American Jewish Committee (AJC).

 

 


 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά