«Βαριές κουβέντες» του Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου κατά Ν. Παναγιωτόπουλου


Αιτία της σύγκρουσης η έγκριση της διάθεσης κονδυλίου 19 εκατ. ευρώ για τα στελέχη του ΠΝ που υπηρετούν σε μονάδες που βρίσκονται εν πλω.

«Βαριές κουβέντες» του Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου κατά Ν. Παναγιωτόπουλου

Η έγκριση κονδυλίου 19 εκατ. ευρώ για την πρόσθετη οικονομική ενίσχυση στα στελέχη του ΠΝ που βρίσκονται εν πλω με μονάδες του Στόλου προκάλεσε σφοδρή αντίδραση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, μεταδίδει το Defencereview.

Οπως γράφει, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, παραμονή των κρίσεων και ενώ πρόκειται για εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξερράγη στο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου καθώς και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας (ΥΦΕΘΑ) Νίκου Χαρδαλιά. Μάταια ο ΥΕΘΑ προσπάθησε να ηρεμήσει τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ εξηγώντας του πως πρόκειται για απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ειπώθηκαν βαριές κουβέντες

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε εισηγηθεί οικονομική ενίσχυση για τα στελέχη του ΠΝ που βρίσκονται μόνο σε ειδικές αποστολές όπως οι νατοϊκές και οι διασυμμαχικές υποχρεώσεις. Αντιθέτως η ηγεσία του ΠΝ πρότεινε μια οικονομική ενίσχυση για το σύνολο του προσωπικού που είναι εν πλω και υπηρετεί σε πλοία και μονάδες του Αρχηγείου Στόλου. Τελικώς ο πρωθυπουργός αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ηγεσίας του ΠΝ και ενέκρινε την εισήγησή της. 


Eurotoday

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά