ΕΠΟΠ στην Ρόδο πρόσφεραν Πρώτες Βοήθειες σε πολίτες κατά την διάρκεια τροχαίου ατυχήματος








                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
 

              H Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια της στα Μέλη της, Μόνιμους Υπαξιωματικούς προέλευσης ΕΠ.ΟΠ, τον Λοχία (ΠΖ) Δημόκριτο Χατζόπουλο και την Λοχία (ΠΖ) Αγγελική Ασημακοπούλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών σε πολίτες της Ρόδου κατά την διάρκεια τροχαίου ατυχήματος.

             Συγκεκριμένα, κατά τις 09:00 το πρωί στις 19/01/2023 στο ύψος του οδικού δικτύου περιοχής Φάνες κινούταν το στρατιωτικό όχημα με επιβαίνοντες τους προαναφερθέντες, καθώς επέστρεφαν από εκτέλεση υπηρεσίας, όπου στην πορεία του δρομολογίου είδαν ένα χτυπημένο πολιτικό όχημα με 3 τραυματισμένες γυναίκες εντός του οχήματος. Αμέσως ακινητοποίησαν το στρατιωτικό όχημα με ασφάλεια και με γρήγορες κινήσεις κατευθύνθηκαν στο σημείο του ατυχήματος, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και ψυχολογική υποστήριξη έως φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τις παραλάβει. Η γνώση και η εμπειρία των δύο στελεχών στην παροχή πρώτων βοηθειών ήταν καταλυτική και σημαντική για τις γυναίκες, καθώς υπήρχαν κάποια μικρά τραύματα από το ατύχημα.   

             Η ενέργεια τους αυτή αποδεικνύει την μεθοδικότητα, ζήλο και δράση που υπερβαίνει σημαντικά το υπηρεσιακό καθήκον τους προσφέροντας σπουδαία υπηρεσία σε πολίτες που διέτρεχαν σημαντικό κίνδυνο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι το Στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι δίπλα στην Τοπική κοινωνία της Ρόδου, διακατέχοντας ήθος, επαγγελματισμό και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, ώστε με αυτόν τον τρόπο προάγουν την καλύτερη εικόνα για τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

             ΑΞΙΑ στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ΑΞΙΑ στελέχη της 95 ΑΔΤΕ, ΑΞΙΟΙ Επαγγελματίες Οπλίτες!

            Τα θερμά μας συγχαρητήρια και πάλι συνάδελφε και αγαπητό μέλος Δημόκριτε! 
            Τα θερμά μας συγχαρητήρια και πάλι συναδέλφισσα και αγαπητό μέλος Αγγελική!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά