Λάρισα: Ο 22χρονος Γιάννης Ζιώγας, αξιωματικός στρατού ξηράς έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στα νερά του Πηνειού (φωτο – βίντεο)

 
Ο νεαρός Γιάννης Ζιώγας, αξιωματικός στρατού ξηράς στο βαθμό του ανθυπολοχαγού ετών 22, ήταν ο τυχερός που έπιασε φέτος τον Τίμιο Σταυρό βουτώντας στα κρύα νερά του Πηνειού στη Λάρισα, ανήμερα των Θεοφανείων.Όπως ο ίδιος τόνισε είχε βουτήξει και πέρσι όμως φέτος στάθηκε τυχερός και έλαβε την ευλογία.

Στις δηλώσεις του τόνισε: «Πήραμε την ευλογία, εύχομαι να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες και να μείνουμε ενωμένοι, είχα πέσει πρώτη φορά πέρσι, ήθελα να πάρω την Θεία φώτιση».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

   

Λάρισα: Ο 22χρονος Γιάννης Ζιώγας, αξιωματικός στρατού ξηράς έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στα νερά του Πηνειού (φωτο – βίντεο) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά