ΓΕΣ: Η διεξαγωγή του διαγωνισμού κατάταξης μόνιμων αξιωματικών Διερμηνέων του Στρατού Ξηράς

 ΓΕΣ: Η διεξαγωγή του διαγωνισμού κατάταξης μόνιμων αξιωματικών Διερμηνέων του Στρατού Ξηράς

Tο ΓΕΣ ανακοίνωσε το χρόνο και τον τόπο των γραπτών και προφορικών εξετάσεων των υποψηφίων του διαγωνισμού κατάταξης μόνιμων αξιωματικών Διερμηνέων του Στρατού Ξηράς. Επίσης ανακοίνωσε και τα στοιχεία των υποψηφίων οι οποίοι κρίθηκαν κατάλληλοι για συμμετοχή σε αυτές.

Το ΓΕΣ ανακοίνωσε ότι ο τόπος και ο χρόνος των εξετάσεων για το διαγωνισμού κατάταξης μόνιμων αξιωματικών Διερμηνέων του Στρατού Ξηράς εμφανίζονται στον εξής σύνδεσμο: (http://army.gr/sites/default/files/topos_kai_hronos_gia_graptes_proforikes_exetaseis.pdf)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού οι κατάλληλοι για συμμετοχή στις εξετάσεις του Στρατού Ξηράς εμφανίζονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: (http://army.gr/sites/default/files/pinakas_ypopsifion_poy_krithikan_katalliloi_stis_pke.pdf).

Ώρα παρουσίασης των υποψηφίων στους χώρους διεξαγωγής των γραπτών και προφορικών εξετάσεων, ορίζεται η 07:15 για όλες τις ημέρες.

ΓΕΣ: Η διεξαγωγή του διαγωνισμού κατάταξης μόνιμων αξιωματικών Διερμηνέων του Στρατού Ξηράς (newsit.gr)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά