Συνάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

 




Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, με την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να την ενημερώσει για θέματα της αρμοδιότητός του.

Ο Υπουργός παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικώς με την Ουκρανία και στην Ανατολική Μεσόγειο. Κατά την ενημέρωση αναδείχθηκε ο ρόλος που διαδραματίζει η Ελλάδα, ως πυλώνας ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, συνεργαζόμενη με χώρες που μοιράζονται κοινές αξίες και έχουν κοινό όραμα για μια ειρηνική και ευημερούσα περιοχή.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά