Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Tο 2023 θα είναι μια πολύ καλή και επιτυχημένη χρονιά για τις Ένοπλες Δυνάμεις

 Στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής 'Αμυνας (ΣΕΕΘΑ) που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκε χθες σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Tο 2023 θα είναι μια πολύ καλή και επιτυχημένη χρονιά για τις Ένοπλες Δυνάμεις
Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Tο 2023 θα είναι μια πολύ καλή και επιτυχημένη χρονιά για τις Ένοπλες Δυνάμεις© Παρέχεται από: capital.gr


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο ΣΕΕΘΑ απένειμε την τιμητική πλακέτα του συνδέσμου στους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ.


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: "Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η ικανοποίησή μου όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε εκλεκτούς συναδέλφους που τους συνδέει ο ιδιαίτερα τιμητικός τίτλος του αποφοίτου της Σχολής Εθνικής 'Αμυνας, όπως εχθές στην ΛΑΕΔ στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής 'Αμυνας.

Η Σχολή Εθνικής 'Αμυνας είναι μια σχολή με σημαντική προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην Πατρίδα, αφού επί 73 συναπτά έτη καταρτίζει και αποδίδει στην Υπηρεσία "Επιτελείς Εθνικής 'Αμυνας".

Προσωπικό δηλαδή εφοδιασμένο με το ευρύτερο και βαθύτερο δυνατό φάσμα γνώσεων Γεωπολιτικής, Διεθνών Σχέσεων, Στρατηγικής και Ηγεσίας.

Ευχαριστώ από καρδιάς και εξ ονόματος του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων τον Συνδέσμο Επιτελών Εθνικής 'Αμυνας για την τιμητική βράβευση τόσο εμού όσο και των Αρχηγών των ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ".

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη μνεία στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων:

"Δεν θα σταματήσω να λέω ότι, το προσωπικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αξίζει πραγματικά όλα τα βραβεία, όλες τις ευχαριστίες και όλες τις τιμές!

Διότι σ' αυτούς τους άνδρες και σε αυτές τις γυναίκες τα χρωστάμε όλα.

Γιατί αυτοί και αυτές που στο πρόσωπό τους σήμερα βλέπουμε έναν συνηθισμένο Αξιωματικό, Υπαξιωματικό ή Οπλίτη, είναι οι εν δυνάμει Ήρωες και Ηρωίδες του αύριο!

Και αυτό αφορά όλους, από τους πανάξιους Διοικητές των Σχηματισμών και των Μονάδων και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, έως τον νεότερο Οπλίτη που επαγρυπνεί στο πιο ακριτικό Φυλάκιο έχοντας πλήρη επίγνωση και συνείδηση ότι βρίσκεται εκεί για την άμυνα της Πατρίδας".

"Είναι δουλειά μας να εκπαιδευόμαστε, να είμαστε συνεπείς στην υλοποίηση του εξοπλιστικού προγράμματος που εγκρίθηκε από την Κυβέρνηση, είναι χρέος μας να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αμυντική διπλωματία, ενδυναμώνοντας τους υφιστάμενους δεσμούς με τους φίλους, συμμάχους και εταίρους μας και αναπτύσσοντας και νέους, αλλά και να συνδράμουμε την ελληνική κοινωνία και να στεκόμαστε στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών.

Αυτό κάναμε τα τελευταία τα τρία χρόνια που έχω την Τιμή και το Προνόμιο να ηγούμαι των Ενόπλων Δυνάμεων και αυτό ακριβώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε και το 2023, το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια πολύ καλή και επιτυχημένη χρονιά για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όπως άλλωστε ήταν και οι προηγούμενες.

Εύχομαι σε όλους σας Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και όλα τα καλά του Θεού σε εσάς και στις οικογένειές σας!", κατέληξε

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά