Τελετή Αγιασμού των Υδάτων - Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού

 

Τελετή Αγιασμού των Υδάτων - Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού


    Την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά η τελετή του Αγιασμού των υδάτων, χοροστατούντος του Μακαριώτατου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

    Στην τελετή παρέστησαν, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Δημήτρης Μαρκόπουλος ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής  Αλληλεγγύης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, μέλη του Κοινοβουλίου, μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου κ. Σεραφείμ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Γεώργιος Αλεξανδράκης και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.

    Στο πλαίσιο της τελετής, από το Πολεμικό Ναυτικό διατέθηκαν τα Ταχέα Περιπολικά Κατευθυνομένων Βλημάτων ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ και ΤΠΚ ΡΟΥΣΣΕΝ.

    Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο Αρχηγός ΓΕΝ υποδέχθηκε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ επί του ΤΠΚ ΡΟΥΣΣΕΝ.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Πολεμικό Ναυτικό - Επίσημη Ιστοσελίδα - Τελετή Αγιασμού των Υδάτων - Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού (hellenicnavy.gr)









Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά