Συλλυπητήρια ΠΟΕΣ

Έκφραση Συλλυπητηρίων
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή, που επέβαιναν σε ελικόπτερο του ΣΞ τύπου UH-1H, το οποίο, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη, κατέπεσε τις πρωινές ώρες της 19ης Απριλίου 2017 στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.
Δυστυχώς το τίμημα στο βωμό του καθήκοντος είναι βαρύ για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, σε μια εποχή που όλα αμφισβητούνται και συνθλίβονται στην κλίνη του οικονομικού προκρούστη. Ας αφήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα οι αρμόδιοι και κοιτάζοντας στα μάτια τις οικογένειες των εκλιπόντων, ας διορθώσουν το μοιραίο λάθος τους όσον αφορά τις συντάξεις χηρείας. Ποτέ δεν είναι αργά.
Με την ευχή να είναι τα τελευταία θύματα, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας τόσο στις οικογένειές τους όσο και σε όλους τους συναδέλφους τους.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία 
Ο Πρόεδρος 
Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας 
Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου