Αλλαγή Διοίκησης για το στρατόπεδο της Τρίπολης (βίντεο -φωτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής από τον πρωην Διοικητή του Συνταγματάρχη (ΠΖ) Σταύρο Φωτεινάκη στον Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Θεόδωρο Δρακόπουλο.


Η τελετή ήταν λιτή αλλά μέσα σε ένα ιδιαίτερο φορτισμένο κλίμα που ιδιαίτερα κορυφώθηκε με τις ομιλίες του παραδίδων  αλλά και του παραλαμβάνων Διοικητή οι οποίοι τόνισαν την σημασία του ιστορικού στρατοπέδου για την πόλη όπως ιδιαίτερη ήταν και η ομιλία του Διοικητή της ΔΙΚΕ ο οποίος με αφορμή την συνυπηρέτηση και με τους δυο σε άλλες μονάδες της Ελλάδας τόνισε το ήθος των αξιωματικών αυτών.


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου