Συνέντευξη του Προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ στο enoplos.com

koutroufinhs
Συνέντευξη του Προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡ.
Εσμία (ΕΤΕΤΗ) Ευάγγελου Κουτρουφίνη, στο enoplos.com
Enoplos: Εμμένοντας στις πάγιες θέσεις μας για την συλλογική έκφραση των στρατιωτικών, σήμερα έχουμε τη τιμή και χαρά να φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και Εκπαιδευτή Ενηλίκων, Εσμια (ΕΤΕΤΗ) Ευάγγελο Κουτρουφίνη, με την βοήθεια του οποίου θα προσπαθήσουμε να αφουγκραστούμε την καθημερινότητα και τους προβληματισμούς του Έλληνα στρατιωτικού. Καλημέρα σας κύριε Κουτρουφίνη.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Καλημέρα, σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Αν και από την σύσταση του Ελληνικού Κράτους είμαστε συνηθισμένοι ελάχιστες φορές να ακούγονται προς τα έξω οι προβληματισμοί και τα όποια «παράπονα» των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σήμερα δηλώνω «παρών» για να συζητήσουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς της π.ε. Αρκαδίας... Διαβάστε περισσότερα
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου