Το τέρας του ΠΝ στην Νάξο

hovercraft dimarxos 3
Την άσκηση του Πλοίου Ταχείας Μεταφοράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού «Κέρκυρα L-182» παρακολούθησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πυργάκι Νάξου ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μανόλη Πολυκρέτη και τον Πρόεδρο του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη.
hovercraft dimarxos 2
Μετά την απόβαση του πλοίου στο Πυργάκι, ο Μανόλης Μαργαρίτης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του πλοίου ταχείας μεταφοράς και να συνομιλήσει με τον Διοικητή και τον Κυβερνήτη του πλοίου, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία και την προετοιμασία που έγινε, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η άσκηση στη Νάξο.
hovercraft dimarxos 1
Τέλος, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν δώρα, ενώ ο Κυβερνήτης του πλοίου απένειμε στον Μανόλη Μαργαρίτη τον θυρεό του σκάφους «ΠΤΜ Κέρκυρα» καθώς και άλλα αναμνηστικά δώρα.
http://www.naxostimes.gr/
 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου