Το τέρας του ΠΝ στην Νάξο

hovercraft dimarxos 3
Την άσκηση του Πλοίου Ταχείας Μεταφοράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού «Κέρκυρα L-182» παρακολούθησε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πυργάκι Νάξου ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μανόλη Πολυκρέτη και τον Πρόεδρο του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη.
hovercraft dimarxos 2
Μετά την απόβαση του πλοίου στο Πυργάκι, ο Μανόλης Μαργαρίτης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του πλοίου ταχείας μεταφοράς και να συνομιλήσει με τον Διοικητή και τον Κυβερνήτη του πλοίου, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία και την προετοιμασία που έγινε, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η άσκηση στη Νάξο.
hovercraft dimarxos 1
Τέλος, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν δώρα, ενώ ο Κυβερνήτης του πλοίου απένειμε στον Μανόλη Μαργαρίτη τον θυρεό του σκάφους «ΠΤΜ Κέρκυρα» καθώς και άλλα αναμνηστικά δώρα.
http://www.naxostimes.gr/
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά