Παπαηλίου: 50 F-16 παραγγείλαμε χωρίς κινητήρα!

Στην εκδήλωση την Παρασκευή στην Τρίπολη για τις στρατιωτικές δαπάνες ομιλητής ήταν και ο βουλευτής Αρκαδίας Γ. Παπαηλίου ο οποίος αναφέρθηκε στις μίζες και στις παραγγελίες αμυντικών συστημάτων της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα είπε ότι οι εξοπλισμοί των τελευταίων χρόνων μας οδήγησαν στην κρίση , η Ελλάδα ανήκει στους 5 μεγαλύτερους εισαγωγείς στον κόσμο , είμαστε στην 3η θέση του ΝΑΤΟ  στις μεγαλύτερες στρατιωτικές δαπάνες .
4η Παγκοσμίως χώρα σε προμήθειες οπλικών συστημάυων.

"Υπήρξε ελληνικός πρωταθλητισμός στο χώρο των αμυντικών δαπανών"

Η τροφοδότηση του χρέους είπε είναι γιατί δανειζόμαστε χρήματα από αυτούς από το 1974 , τα τραπεζικά δάνεια που γίνονταν οι αγορές για τις αμυντικές δαπάνες, δηλ δάνεια 9 δις για εξοπλιστικά.

6 δικογραφίες για κακουργήματα, ανέφερε ο κ. Παπαηλίου ανάμεσα σε αυτούς και ο Παπαντωνίου.

Τέλος είπε ότι από το 2001-2004  δόθηκαν 50 δις για εξοπλιστικά ανάμεσα σε αυτά οι μίζες  σε μέλη του Άμυνας, επιχειρηματίες κλπ

Παραγγείλαμε υποβρύχια και 50 F-16 αλλά χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στην συμφωνία ο κινητήρας!!!!

 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου