Λήξη συναγερμού στο Πεντάγωνο - Απλή αλληλογραφία το ύποπτο δέμα

Λήξη συναγερμού στο Πεντάγωνο - Απλή αλληλογραφία το ύποπτο δέμαΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/04) στο Πεντάγωνο, όταν εντοπίστηκε ύποπτο δέμα.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός στο Πεντάγωνο και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Ο φάκελος που έφτασε με αλληλογραφία στο Πεντάγωνο κρίθηκε ύποπτος από έναν υπεύθυνο ασφαλείας στην πύλη, μόλις πέρασε από το μηχάνημα X-Ray.
Τελικά, μετά από ενδελεχή έλεγχο από ειδικούς, αποδείχτηκε ότι το δέμα ήταν απλή αλληλογραφία και περιείχε καλώδια και έναν σκληρό δίσκο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/788696/ektakto-synagermos-tora-sto-pentagono#ixzz4fSGwi3Yl

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου