Θρήνος για τον υπολοχαγό Κώστα Χατζή


Τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στα συντρίμμια του ελικοπτέρου και μια γυναίκα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.
Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο υπολοχαγός και συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου Κωνσταντίνος Χατζής.
kozani axiwmatikos2
Όπως και οι άλλοι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο, ο άτυχος υπολοχαγός ήταν κάτοικος Λάρισας.

Βουβός πόνος στο σπίτι του Λαρισαίου αξιωματικού

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και οι  φίλοι του άτυχου Υπολοχαγού Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνου Χατζή που έχασε τόσο άδικα την ζωή του όταν το ελικόπτερο που επέβαινε μαζί με άλλους 4 συναδέλφους του κατέπεσε στο Σαραντάπορο.
Οι δικοί του άνθρωποι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ίδιο, ενώ ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλειά του.
Έξω από σπίτι του στην Φαλάνη, έχουν συγκεντρωθεί φίλοι, συμμαθητές και πολλοί συνάδελφοί του που βρέθηκαν δίπλα στους δικούς του ανθρώπους για να πουν λίγα λόγια παρηγοριάς, αναφέρει το onlarissa.gr.
Ο Κωνσταντίνος Χατζής είχε παντρευτεί πριν από μερικούς μήνες την σύζυγό του η οποία εργάζεται στο Ντουμπάι.


Read more: http://www.newsbomb.gr/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου